Natuurgeneeskunde

Herstel van het natuurlijk evenwicht

Vanuit de natuurgeneeskunde wordt de mens als één geheel beschouwd. Een klacht als hoofdpijn, kan verschillende oorzaken hebben. Een slechte spijsvertering is daar een van. Zo blijken twee ogenschijnlijk losse dingen, toch verbonden te zijn.

Werkwijze

Wanneer u voor een medische behandeling bij mij komt, zal het eerste consult een uitgebreide anamnese/vraaggesprek betreffen. Daarvoor gaan we dieper in op uw klacht, ziektegeschiedenis en leef- en eetgewoontes. Door middel van iriscopie en/of een tongdiagnose krijg ik nog meer informatie over het functioneren van uw lichaam. Zo kan ik een totaalbeeld van u vormen.

Om een goede diagnose te kunnen stellen, heeft de anamnese tijd nodig. Deze duurt daarom meestal 1,5 tot 2 uur. Uiteraard luister ik goed naar uw wensen en zal alle verkregen informatie met zorg en respect behandeld worden.

Na het eerste consult zal ik een diagnose stellen en een goed behandelplan uitwerken. Ik doe dan tevens onderzoek naar de (bij)werkingen van uw (eventuele) medicatie. Het behandelplan zullen we in het tweede gesprek bespreken. Samen bekijken we welke behandeling het meest bij u past en welke methode het meest succesvol is.

Het resultaat: een herstel van uw natuurlijk evenwicht en een vermindering dan wel genezing van uw klacht(en)!

Behandelingen en therapieën
Tarieven

Bij een natuurgeneeskundige behandeling voor gezondheidsklachten wordt er een anamnese afgenomen. Dit is een vraaggesprek van anderhalf uur.

   BehandelingDuurPrijs
   Behandelplan & Behandeling120134

Geïnteresseerd? Vraag dan nu vrijblijvend een consult aan!

Behandelingen worden uitgevoerd door een gediplomeerd natuurgeneeskundige en masseuse aangesloten bij de NWP. De NWP is een beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen.