Leefstijlcoaching en natuurgeneeskunde – voorpagina

BELANGRIJK – CORONA MAATREGELEN!

Zie het volgende document voor de corona maatregelen die ik opvolg:
https://marjajaaltink.nl/inhoud/uploads/versie-3.1-Leidraad-infectiepreventie-Covid-19-CAM-sector-svb.pdf

Heeft u gezondheidsklachten of kunnen uw lichaam en geest wel wat extra aandacht gebruiken?

In de snelle wereld waarin wij leven, vergeten we soms te luisteren naar de signalen van ons lichaam. We moeten veel en willen nog meer. Bij pijn en klachten zoeken we dan al gauw de reguliere zorg op en vertrouwen we op de werking van medicatie. Niets mis mee! Maar weet u dat ons lichaam een zelfgenezend vermogen heeft?

Als leefstijlcoach en natuurgeneeskundige help ik u om dit zelfgenezend vermogen te stimuleren met natuurlijke middelen, massages, voedingsadviezen, leefstijlbegeleiding en wandeltherapie. Ik zie het lichaam als één geheel; klachten staan vrijwel nooit op zich. Met aandacht en tijd brengen we samen uw klachten in kaart, zodat er een specifiek behandelplan opgesteld kan worden. Zo krijgt u de zorg die u verdient.

It’s not a miracle to walk over water. It’s a miracle to walk on the earth.

The Buddha

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vooral contact op. Ik help u graag verder!


Natuur-geneeskunde

Met zorg stel ik een behandelplan voor u op, zodat u door middel van kruiden, kuren, voedings- en/of leefstijladviezen de juiste behandeling voor uw klachten krijgt.

Massages

Hotstone, voetzoolreflex of toch liever een shiatsumassage? Ik bied diverse heerlijke en helende massages aan.

Wandeltherapie

Als wandeltherapeut ga ik ook graag met u de natuur in om uw vragen en problemen te behandelen en tot heldere inzichten te komen.


Ik ben lid van de beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen: het NWP. Daarnaast ben ik aangesloten bij Koepel Alternatieve Behandelwijze: KAB. Hierdoor kunt u via uw zorgverzekering kijken of u recht hebt op een vergoeding.

Uw privacy is voor mij belangrijk. Alle persoonlijke informatie die tijdens een consult of behandeling aan de orde komt, wordt vertrouwelijk behandeld. Ik werk volgens de voorwaarden die de politiek en het NWP aan mij als therapeut stellen.